POPULARNA PJEVAČICA

Lana Del Rey se udala za ‘lovca na krokodile’

Udala se Lana Del Rey.

Samo mjesec dana nakon što je otkriveno da je u vezi s 56-godišnjim Jeremyjem Dufreneom, pjevačica se udala za njega. Kako piše Daily Mail, par je izmijenio zavjete u zaljevu u Louisiani, istom zaljevu gdje Dufrene vodi svoje popularne ture brodom po močvarama.

Na fotografijama koje je objavio Daily Mail vidi se Lana kako hoda do oltara s buketom u ruci. Imala je lepršavu vjenčanicu, a kosa je bila svezana u kovrčavi rep te ukrašena mašnom. Dufrene je nosio crno odijelo.

Prije nekoliko dana podigli dozvolu za vjenčanje

Vjenčanje i domjenak održani su u javnoj luci, s puno stolova postavljenih pod bijelim šatorom. Lanina sestra Caroline Grant i brat Charlie Hill-Grant bili su na vjenčanju.

Ovo je Lanin prvi brak, a Dufreneov drugi. Vjenčanje je uslijedilo samo nekoliko sati nakon što je TMZ izvijestio da su Lana i njezin novi suprug podigli dozvolu za vjenčanje u ponedjeljak, 23. septembra.

Par je nedavno prvi put snimljen zajedno u javnosti. Bili su na vjenčanju manekenke Karen Elson i Leeja Fostera.

Ko je Jeremy Dufrene?

Novi dečko Lane Del Rey je otac dvoje djece, koji radi kao kapetan i vodič u Airboat Tours by Arthur. To je agencija koja omogućuje turistima da se voze čamcima po močvarama Louisiane koje su prepune aligatora, čaplji, jastrebova i ostalih životinja koje tamo obitavaju.

Strani mediji navode i da je Jeremy veliki ljubitelj aligatora. Lana i Jeremy upoznali su se još 2019. godine kada je ona bila posjetitelj na jednom od turističkih obilazaka močvare.