oružani napad

Šokantne scene: Bivši reprezentativac upucan nakon utakmice Fenerbahcea

Turski nogometni savez osudio je oružani napad na bivšeg napadača Turske i Fenerbahçea Serhata Akina u četvrtak u Istanbulu.

Akin, koji je postao TV komentator, objavio je poruku na društvenim mrežama u kojoj piše da je upucan u stopalo nakon što je napustio TV studio u četvrti Beykoz nakon pobjede Fenerbahçea nad Union Saint-Gilloiseom 2-1 u Europskoj ligi. Uznemirujuću fotografiju pogledajte OVDJE.

"Sa žaljenjem smo saznali da je bivši reprezentativac Serhat Akin povrijeđen u oružanom napadu", stoji u priopćenju TFF-a. "Žestoko osuđujemo gnjusni napad i želimo Serhatu Akinu brz oporavak."

Ovaj 43-godišnjak, koji je odigrao 16 utakmica u dresu turske reprezentacije između 2002. i 2006., prebačen je u bolnicu na liječenje.

Akin je u objavi na društvenim mrežama stavio sliku krvavog gležnja i stopala uz poruku: "Pucali su mi stopala nakon programa, naša zadnja riječ je Fenerbahçe."

Fenerbahçe, klub u kojem je Akin započeo karijeru i proveo pet godina prije nego što je prešao u belgijski Anderlecht, također je osudio napad.

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko igra za Fenerbahçe i sinoć je u prvom kolu Europske lige protiv Union Saint-Gilloisea odigrao posljednjih 15-ak minuta.