španski stručnjak

Luis Enrique: Volio bih da imam mogućnost da potpišem papir i da ne moram više da razgovaram sa novinarima, dao bih pola plate…

Španski stručnjak i trener Paris Saint-Germaina Luis Enrique u posljednje vrijeme nije najraspoloženiji kada razgovora s novinarima, a dobar dio razloga leži u tome da i dalje često dobiva pitanja o Kylianu Mbappeu, koji je na ljeto otišao iz PSG-a i potpisao za Real Madrid.

Slična situacija dogodila se i na konferenciji za medije uoči susreta s Rennesom u Ligue 1.

"Zabavljam se s vama (novinarima), to je istina. Nikad nisam skratio presicu, volim razgovarati, ali da imam mogućnost potpisati papir na kojemu piše da više ne moram razgovarati s novinarima, a da mi se oduzme 25, štoviše i 50 posto plate, potpisao bih", rekao je Španac i dodao:

"Ipak, mislim da je to nemoguće jer ugovori koje klubovi potpisuju zahtijevaju da treneri razgovaraju s medijima. Da mogu to izbjeći, izbjegao bih, pogotovo presice nakon utakmica jer nemam snage i energije uhvatiti se u koštac s nekim stvarima."

Enriqueov PSG nakon pet kola u francuskom prvenstvu predvodi ljestvicu s 13 bodova, koliko su osvojili i Marseille i Monaco.

Standings provided by Sofascore