loši rezultati

Kladionice kažu: Ten Hag je bivši u Manchester Unitedu

Izgledi da će Erik ten Hag izgubiti posao u Manchester Unitedu su drastično pali nakon poraza njegove momčadi od Tottenham Hotspura rezultatom 3-0.

United je u nedjelju pretrpio možda svoj najteži poraz u sezoni nakon što su poraženi s 3-0 od Spursa na Old Traffordu. Golovi Brennana Johnsona, Dejana Kuluševskog i Dominica Solankea, u kombinaciji s kontroverznim crvenim kartonom kapetana Brune Fernandesa, osigurali su da United utakmicu završi praznih ruku.

A sada, nakon poraza, izgledi na kladionicaa u Engleskoj da će Ten Hag biti otpušten su pali, a pojavljuje se jasni favorit za njegovu zamjenu na mjestu šefa Uniteda.

Izgledi sa SkyBeta trenutno imaju Ten Haga kao 8/13 da će biti sljedeći menadžer Premier lige koji će napustiti njihov klub, stavljajući ga drastično vjerovatnije od drugog favorita Garyja O'Neilla sa 6/1.

United je ove sezone dobio samo tri utakmice od osam u svim natjecanjima, uz dvije pobjede, jedan remi i tri poraza u Premier ligi.

Nisu uspjeli pobijediti niti u jednoj od posljednje tri utakmice, remizirali su uzastopno s Crystal Palaceom u Premier ligi i FC Twenteom u Evropskoj ligi.