PAŽNJU PRIVUKLA HALJINOM

Georgina Rodriguez prošetala crvenim tepihom u Parizu, fanovi joj poručili da izgleda jeftino

Partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez pojavila se na pariškoj Sedmici mode. Prisustvovala je reviji modne kuće Vetements za proljeće/ljeto 2025. godine. Veliku pažnju njenih obožavatelja, kao i svih prisutnih, privukla je njena haljina koja je izazvala brojne reakcije.

Crna haljina prati liniju tijela i ima spuštene naramenice, a napravljena je od baršunastog materijala. Izgled je upotpunila crnim salonkama na tanku visoku potpeticu i nakitom - raskošnom dijamantnom ogrlicom, naušnicama i prstenjem.

U kratkom roku skupila je 3 miliona lajkova

Svoj outfit s revije podijelila je i s pratiteljima na Instagramu te je u kratkom roku skupila skoro 3 miliona lajkova. Reakcije na haljinu bile su podijeljene. "Izgleda kao boginja", "Jako lijepa žena i uvijek sa stilom", "Legendarna je", pisali su fanovi koji su oduševljeni njezinim odabirom haljine.

No, bilo je i onih kojima se i nije svidjela. "Volim je zaista, ali ovdje izgleda jeftino", "Zna samo pokazati tijelo i ništa drugo", "Užasan outfit, kosa kao da joj je prljava", pisali su. Jedna pratiteljica stala je u njezinu odbranu: "Vi ste samo ljubomorni."