BEYONCE

Novi projekt popularne pjevačice u borbi sa lošom reputacijom

Društvene mreže preplavljene su teorijama o tamnoj strani američke muzičke scene. Nakon što je P Diddy optužen za seksualno zlostavljanje, trgovanje ljudima i brojne druge kriminalne radnje, mnogi su uvjereni da bi s Diddyjem 'ruku pod ruku' mogao ići i Jay Z, ali i njegova supruga Beyonce.

Jay Z, koji je 2023. proglašen najboljim reperom svih vremena, vlasnik je jedne od najvećih producentskih kuća - Roc Nation. Osim toga, pod njegovim vodstvom karijeru su izgradile brojne zvijezde među kojima je i Rihanna, ali i Beyonce koja je ušavši u odnos s reperom napustila bend Destiny's Child.

Kao jedan od glavnih moćnika muzičkog svijeta, Jay Z prema mnogima je i najveći 'zločinac', a teorije zavjere na društvenim mrežama tvrde da će se na snimkama zloglasnih partija P Diddyja jasno moći vidjeti da su u cijeloj priči podjednako krivi i Beyonce i Jay Z.

Slava Beyonce u stalnom je padu

Naime, mišljenje mnogih je da je Beyonce uspjela samo zbog uspješnog supruga, odnosno da je ona jedan od njegovih uspjelih muzičkih projekata, a popularna pjevačica već nekoliko godina nema dobru reputaciju.

Glasine koje kruže otkrivaju da je u komunikaciji bezobrazna i otresita, a u saradnjama samodopadna i željna pažnje svih prisutnih.

Broj pratitelja pjevačice na društvenim mrežama postupno opada od marta 2024, a nakon što je u javnost 'procurila' strašna priča o povezanosti s kriminalnim radnjama P Diddyja njezin je Instagram preplavljen komentarima korisnika koji su puni optužbi i mržnje prema situacijama u kojima je navodno sudjelovala.

Saradnja s Levisom

Upravo zbog novonastale mržnje prema pjevačici, iznenadila je njena saradnja s brendom Levis!

Popularna Beyonce nedavno je ušla u svoju country fazu te je čak izdala i album kojim je predstavila svoj novi zvuk koji je zamijenio dosadašnji RnB izričaj, a traper brenda se savršeno uklopio u čitavu priču.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Na objavljenom videu pokazuje svoju ženstvenu figuru osvojivši brojne komplimente obožavatelja koji je i dalje hvale i podržavaju, no i dalje su prisutni i brojni 'hejterski' komentari korisnika koji se čude kako je pjevačica usred skandala, koji je može koštati čitave karijere, ipak odlučila nastaviti s radom. Osim toga, neki tvrde da je ovom saradnjom Beyonce i natuknula da se bliži njena nova turneja.