“Snaha” šampiona

Ljepotica porijeklom iz Srebrenice: Ona je vidjela Michaela Schumachera i prije Gininog vjenčanja

Laila Hasanović u vezi je s Mickom Schumacherom

Na svadbi Gine Schumacher, kćerke legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, zablistala je i djevojka mladenkinog brata Mika- Laila Hasanović.

Gina i Iain Bethke izgovorili su sudbonosno „da“ u raskošnoj vili porodice Schumacher, koja se nalazi u Port d’Andratxu na Majorki. Gosti su morali da predaju  telefone prije ulaska u vilu, kako bi se osiguralo da nijedna slika ne procuri u javnost.

Prema informacijama njemačkog Bilda, na vjenčanju su bile angažirane razne kompanije u organizaciji, a svi zaposlenici morali su također odložiti mobitele prije ulaska na imanje kako ne bi fotografirali porodične privatne sobe i prostorije. Ujedno, list  spominje i potencijalno prisustvo samog Michaela na vjenčanju svoje kćerke.

"Je li Schumi zaista bio prisutan na vjenčanju u subotu? Moguće. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u vrtu, gdje su bile ostale zvanice, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem porodičnom krugu od povjerenja", stoji u Bildovom tekstu.

Laila Hasanović rođena u Danskoj, a porijeklom je iz Srebrenice. Ona već godinama gradi uspješnu karijeru u modnoj industriji.  Plavokosa Laila je 2019. godine ušla u finale Izbora za Miss Universe Danske. Prije mladog Schumachera , bila je u vezi s danskim nogometnim reprezentativcem Jonasom Olderom Windom.

Još početkom godine Njemački "TAG24" tvrdi kako je jedna od rijetkih osoba koja je imala priliku posjetiti legendarnog Schumachera i Laila Hasanović.