MONSTRUOZNA DJELA

P. Diddy optužen za seksualno zlostavljanje 25 maloljetnika, najmlađa žrtva imala 9 godina

Reper Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy, nedavno je uhapšen u New Yorku te ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije te kriminalna djela vezana uz prostituciju. Sada je reper optužen i za seksualno zlostavljanje 25 maloljetnika, uključujući i 9-godišnjaka, kako prenosi Page Six.

Advokat Tony Buzbee je u utorak, na konferenciji za novinare, rekao da predstavlja 120 pojedinaca zbog stravičnih optužbi protiv repera. "Želim se usredotočiti na dob tih žrtava. Kad govorimo o tome koliko su godina imale žrtve kad se to dogodilo, šokantno je", ispričao je on. Tony je rekao da je najmlađa žrtva imala 9 godina kad ju je reper seksualno zlostavljao.

"Ovaj pojedinac, koji je tada imao 9 godina, odveden je na audiciju u New York s Bad Boy Recordsom, drugi dječaci su također bili tamo zbog audicije. Sva su djeca bila u potrazi za televizijskom ili muzičkom karijerom s obećanjem da će ih učiniti zvijezdama. Ovog je pojedina Sean Combs seksualno zlostavljao, kao i još nekoliko drugih ljudi u studiju, uz obećanje njegovim roditeljima i njemu da će dobiti diskografski ugovor", ispričao je on.

Buzbee je podijelio još nekoliko sličnih priča. Navodi kako je jednom prilikom prisilio maloljetnicu na "oralni seks" u zamjenu za ugovor. "Još jedan primjer, osoba koja je tada imala 15 godina, dovezena je u New York kako bi prisustvovala zabavi na kojoj je bila drogirana, a potom odvedena u privatnu sobu u prisutnosti gospodina Combsa. Ženska osoba je tada silovana, a zatim su je druge osobe naizmjenično silovale", kaže on.

Buzbee je istaknuo i da je grupa od 120 tužitelja jednako podijeljena na muškarce i žene. "Razotkrit ćemo sve one koji su ovo omogućili iza zatvorenih vrata. Nastavit ćemo s ovim slučajem bez obzira na koga dokazi upućuju", poručio je advokat. Rekao je i kako njegov tim posjeduje "fotografije, snimke i poruke" koje će im poslužiti kao dokaz.

Reperov advokatski tim je nakon konferencije još jednom istaknuo da je Diddy nevin. "Kao što je pravni tim gospodina Combsa naglasio, on se ne može oglasiti oko svake neosnovane optužbe u onome što je postalo bezobzirni medijski cirkus. Uz to, gospodin Combs odlučno i kategorički poriče svaku lažnu i klevetničku tvrdnju da je bilo koga seksualno zlostavljao, uključujući i maloljetnike. Raduje se tome što će dokazati svoju nevinost i opravdati se na sudu, gdje će se istina saznati na temelju dokaza, a ne nagađanja", poručili su oni u saopćenju.

Combs se trenutno nalazi u zatvoru gdje čeka svoju presudu, a izjasnio se nevinim. Reperu su odbili jamčevinu, a ako ga osude, mogao bi dobiti doživotnu kaznu zatvora.