sanjao marakanu

Zabio protiv Zvezde, pa se pokajao: Gol nije slavio, izvinio im se, na kraju pobjegao s terena

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sinoć od Intera u Milanu rezultatom 4:0 u meču drugog kola Lige prvaka.

Jedan od pogodaka zabio je Marko Arnautović, osvjedočeni navijač Crvene zvezde.

Gol nije slavio, malobrojnim navijačima Zvezde se izvinio, a poslije meča je pobjegao što prije s terena, što je oduševilo sve pristalice šampiona Srbije.

U jednom intervjuu koji je dao prije tri godine Marko je otkrio da je veliki navijač Zvezde i da mu je san da jednog dana zaigra na "Marakani" u dresu crveno-belih.

"U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu, bilo bi mi top da im zabijem jedan gol na Marakani", rekao je Arnautović.

Kada je sa reprezentacijom Austrije svojevremeno gostovao u Beogradu cijeli stadion skandirao mu je "Marko, Srbine". Bio je to jedan od najemotivnijih trenutaka koje je doživio u karijeri.

"Naravno da se sjećam da su mi skandirali Marko Srbine! Pa to mi je ostao jedan od najljepših momenata u karijeri, jer pazi… To je bio takav gest navijača da se i sad naježim kad mi se vrate slike", rekao je Arnautović prije nekoliko godina.