KRALJEVSKA PORODICA

Procurila priča o aferi princa Williama: ‘Ljubavnici kupuje skupe darove’

Prvih šest mjeseci ove godine Kate Middleton izbivala je iz javnosti, a da boluje od raka otkrila je krajem marta. Mnogi vjeruju da su je iz palače prisilili da vijest o teškoj dijagnozi otkrije tako što će snimiti video jer su vidjeli da je njezino nepojavljivanje u javnosti izazvalo brojne komentare. Nagađalo se kako je princeza od Walesa na samrti, ali i da ju je William prevario te da im je brak u krizi. Kao ljubavnicu princa Williama naveli su Sarah Rose Hanbury.

View this post on Instagram

A post shared by PEPalerts (@pepalerts)

Iako se o njihovoj aferi priča još od 2019., markiza od Cholmondeleya vjerojatno nije očekivala takav napad na nju pa se odlučila oglasiti. Preko svojih advokata je poručila da su priče u potpunosti neistinite, a intimne odnose s Williamom negirala je svega nekoliko dana prije nego je Kate snimila video u kojem je ispričala sve o teškoj dijagnozi i preventivnoj hemoterapiji na koju je odlazila.

I dok službene potvrde, ali ni dokaza da je princ bio nevjeran Kate, dosad nije bilo, strani mediji tvrde da je na Valentinovo 2023. William bio s Rose u restoranu. Išli su na romantičnu večeru u jedan skupocjeni italijanski restoran u Londonu, a princ joj je navodno kupio bisernu ogrlicu.

Hanbury je svojim istupom u medije jasno dala da znanja da ne želi biti upletena u ljubavni trokut s Williamom i Kate. Ipak, ovih su se dana pojedinci prisjetili šta je princ William radio kada je studirao na univerzitetu St. Andrews u Škotskoj. Tada je koristio pseudonim jer je htio privlačiti što manje pažnje na sebe. Realno, svi na fakultetu su znali da će jednog dana on sjesti na tron i vladati, ali William je ipak htio koristiti neko drugo ime umjesto William Wales. I odabrao je pseudonim Steve.

Kada je počeo izlaziti s Kate, koju je upoznao na fakultetu, još više je pazio na paparazze i skrivao se. Kad bi spavali u hotelima, koristili su se lažnim imenima.

'Povremeno su se prijavljivali u hotele, koristeći imena gospodin i gospođa Smith - što bez sumnje nikoga nije zavaralo', tvrdi pisac Robert Jobson, autor knjige o princezi Kate pod nazivom 'Catherine, The Princess of Wales'. Zlobnici koji vjeruju u priče da princ vara Kate, smatraju kako bi se William, po uzoru na prijašnja lažna predstavljanja u hotelima, mogao sličnim taktikama koristiti i sada.