znate li?

Samo ljudi s dovoljno visokim IQ-om mogu riješiti ovu zagonetku: Znate li ko je otac djeteta?

Zagonetka koja je postala viralna na TikToku, podijeljena od strane korisnika @picpsy, izaziva korisnike da otkriju ko je pravi otac bebe Teda.

Ova mozgalica traži od gledatelja da pažljivo promatraju sliku i pokušaju otkriti tko je stvarni Tedov otac među trojicom muškaraca.

Na slici se vidi Henry koji drži malog Teda, dok Lucas i Jack, stojeći pored njega, tvrde da su oni pravi Tedov otac. Narator u videu objašnjava: "Henry drži bebu, a Lucas i Jack tvrde da su Tedov otac. No, samo jedan od njih trojice je stvarni otac."

Gledaocima je zadatak riješiti ovu zagonetku promatrajući svaki detalj koji bi mogao otkriti istinu, a navodno je brzo mogu riješiti samo oni s visokim IQ-om.

@picpsy Who Is The Real Father?#riddleoftheday #enigmas #genius #quiz #whatdoyousee #puzzles #picpsy #quiztime ♬ original sound - PicPsy

Narator upozorava: "Pokušajte primijetiti svaki sitan detalj ili nešto što vam se čini čudnim. Da biste riješili ovu zagonetku, morate razmišljati poput detektiva."

Tiktokeri imaju 23 sekunde da riješe zagonetku prije nego što se otkrije odgovor. Ako se igrate s nama, sada bi bilo dobro vrijeme da prestanete čitati, jer rješenje dolazi.

Rješenje

Na kraju, narator otkriva rješenje: "Lucas ima tetovažu s imenom Ted na svojoj ruci. Stoga je Lucas pravi otac. Čestitamo onima koji su pronašli odgovor!"

No, nisu svi uspjeli riješiti ovu zagonetku. Jedan korisnik je komentirao: "Jack ima istu frizuru." Drugi je rekao: "Henry je otac." Još jedan je napisao: "Sigurno je Jack." No, korisnici koji su pogodili ispravno ponudili su objašnjenje: "Lucas je pravi otac jer ima tetovažu s imenom Ted."