divna gesta

“Manijaci” pozvali sve navijače Željezničara da se odazovu na humanitarnu akciju za unesrećene u poplavama

Situacija je dramatična u brojnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, a najviše su pogođeni Tarčin, Kiseljak, Kreševo, Jablanica, Konjic…

Naime, vodena bujica je tokom noći odnijela mostove, poplavila kuće i potpuno odsjekla pojedine puteve širom BiH.

Jutros je Pomozi.ba odmah otvorila humanitarni broj za pomoć unesrećenima u poplavama, a pozivu su se odazvali "Manijaci", koji su pozvali sve navijače Željezničara da se odazovu akciji.

"Humanitarna organizacija Pomozi.ba otvorila je humanitarni broj za unesrećene u poplavama koje su zadesile našu zemlju jutros.

Ovim putem pozivamo sve navijače Željezničara da se odazovu akciji, daju svoj doprinos i da još jednom pokažemo da stojimo na braniku naše domovine, poručili su Manijaci.

Donacije za ljude pogođene poplavama moguće su osim poziva na broj 17039 i klikom na opciju Doniraj odmah ili žiro računa i PayPala sa naznakom "Poplave 2024“.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate. Za klijente Intesa Sanpaolo Banke omogućena je donacija putem m-Intesa mobilne aplikacije, jednokratno ili uz svaki nalog plaćanja.