Transferi

Liverpool našao zamjenu za Salaha

Liverpool se polako miri s odlaskom napadača Mohameda Salaha. Ne zbog njegovih predstava, već zato što Egipćaninu na ljeto ističe ugovor i čini se da je nemoguće da ostane na Anfieldu.

Od dolaska 2017. do danas, Salah je bio, a i dalje jest, najvažniji igrač Liverpoola, pa će shodno tome Arne Slot i njegovi suradnici morati dovesti adekvatnu zamjenu. Izbor je navodno pao na Karima Adeyemija, tvrdi Bild!

Dvadesetdvogodišnji napadač Borussije Dortmund možda je i neočekivana opcija obzirom na nekonzistentnost, iako je poznato da se radi o igrači enormnog potencijala, kojeg je demonstrirao u završnici prošlosezonske Lige prvaka, ali i na početku novog izdanja u dosad neviđenom formatu. Nijemci navode da će Liverpool za Adeyemija ponuditi oko 50 miliona eura.

Ipak, u cijeloj priči postoji mali problemčić, doduše za Liverpool, a to je Adeyemijev senzacionalan početak sezone. U prvih osam utakmica sezone, njemački napadač na svom kontu već ima pet golova i pet asistencija te je na radaru i ostalih europskih velikana.