dobro raspoložen

Gattuso izbacio zvijezdu iz Hajduka: “Proširio se video, imam osjećaj da nas ne sluša”

Dobro je bio raspoložen Gennaro Gattuso nakon pobjede Hajduka, ali to je sada već konstanta.

"Nadao sam se da ćemo biti trenutno prvi, ali tek sada nam dolazi najteže jer će nas svi htjeti skinuti. Zadovoljan sam pristupom, neki u svlačionici možda i nisu zadovoljni minutažom, ali treba zadržati momke na zemlji. Svi su spremni i svakog dana moram vidjeti ko je na 100 posto. Kao porodica smo i svi idemo u istom smjeru - počeo je Italijan pa pričao o Rakitiću.

"Ivan je za mene kao trenera dar, prvo što je došao uopće u Hajduk, a onda je i primjer na i van terena. Trenutno igra na jako visokoj razini i s 35 godina ga je lako trenirati. On je dar Božji za ovu ekipu.

Zašto ste izostavili Pukštasa s popisa za Šibenik?

"Proširio se video gdje on prije utakmice u 4 popodne trenira, ali on je mlad. Imam osjećaj da nas ne sluša kada mu govorimo. 30 godina sam u nogometu, a moj stožer 20. Minimum je bio izostaviti ga iz sastava. Uvijek je dobro da se trenira, ali pravilo je ne na dan prije utakmice. Shvatio je i iskreno primio kritiku - rekao je Gattuso pa nastavio:

"Mladi većinom imaju privatne trenere, a oni sami ne znaju prenijeti njima što treba raditi, a što ne. Ne mogu to kontrolirati, a ne znam zašto se danas to događa.