NA SNIMANJU FILMA

Slavni glumci se zanijeli tokom scene seksa, stali tek zbog reakcija reditelja

Dok su tokom snimanja filma "Živimo u vremenu" (eng. We Live in Time) snimali jednu "vrlo intimnu" i "strastvenu" scenu seksa, američki glumac Andrew Garfield i engleska glumica Florence Pugh nisu čuli da je reditelj filma John Crowley u jednom trenutku rekao "rez" već su samo nastavili glumiti, prenosi CNN.

Garfield je spomenutu anegdotu ispričao dok je prošlog petka u kulturnom centru 92nd Street Y u američkom gradu New Yorku promovirao "Živimo u vremenu".

Američki je glumac okupljenima rekao da se neugodna situacija dogodila tokom prve repeticije scene koja je snimana na "zatvorenom" setu. Uz dvoje glumaca, prisutni su bili samo snimatelj i mikroman.

"Scena postane strastvena, tačno onako kako smo je koreografirali", rekao je Garfield. "Mi se zahuktamo, je l‘, i odemo dalje nego što smo mislili jer nikad nismo čuli ‘rez‘", dodao je glumac.

Garfield je rekao da je reditelj John Crowley bio u susjednoj sobi.

"Mislim da smo si tokom snimanja scene nekako telepatski rekli da će ta repeticija biti nešto duža", rekao je glumac.

Garfield je rekao da su on i Pugh shvatili da su pogriješili tek kada su vidjeli da su se snimatelj i mikroman iz pristojnosti okrenuli prema zidu.

Glumac je priznao da je scena trajala predugo, ali je dodao su se i Pugh i on osjećali sigurno te da su odlučili da će dopustiti sceni "da se razvije i da traje".

"We Live in Time" romantična je drama koja prati 10-godišnju vezu Tobiasa (Garfield) i Almut (Pugh). Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u Kanadi.

U američkim će kinima početi igrati 11. oktobra ove godine.