IMAJU ZAJEDNIČKO DIJETE

Raspala se veza legendarnog glumca: Kraj ljubavi sa 54 godine mlađom djevojkom

Nakon što je objavljena vijest da Al Pacino čeka dijete sa djevojkom Noor Alfallah, njen privatni život zainteresirao je javnost.

Al Pacino (84) je potvrdio kako je došao kralj ljubavnoj vezi s 54 godine mlađom producenticom Noor Alfallah, piše People. Zajedno imaju sina Romana kojeg su dobili prošle godine, a Noor je nedavno viđena u društvu komičara Billa Mahera.

Glumac je ranije u jednom intervjuu otkrio da je slobodan, kada su ga upitali je li trenutačno u vezi, na što im je on odgovorio: 'Ne, imam prijateljstvo', piše People.

"Al i Noor su jako dobri prijatelji i to su već godinama, a zajedno odgajaju i njihovog sina Romana", izjavio je Pacinov predstavnik za medije.

Par je prvi put prekinuo još u septembru prošle godine i to samo nekoliko mjeseci nakon što su postali roditelji sinčića. Tada su sklopili dogovor oko zajedničkog skrbništva. Sud u Los Angelesu odlučio je da Pacino djevojci treba isplaćivati više od 30.000 dolara mjesečno za alimentaciju.

Također, godišnje mora uplatiti i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svog djeteta. Ukoliko će uspjeti plaćati alimentaciju do 18. rođendana svojeg djeteta, Al Pacino će kroz godine isplatiti skoro 6,5 miliona dolara.