memoari

Melania Trump otkrila detalje odrastanja u Sloveniji. Prisjetila se i svog prvog susreta sa suprugom

Posljednjih dana u javnost curi sve više detalja iz memoara bivše prve dame SAD Melanije Trump, koji su svjetlo dana ugledali 1. oktobra.

Bivša 54-godišnja manekenka otkrila je uistinu zanimljive pikanterije iz svog života o kojima dosad nije pričala.

Prema pisanju stranih medija, bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država prisjetila se odrastanja u Sloveniji i ljetovanja na Jadranu.

‘Imala sam sretno djetinjstvo. Majka Amalija je odrasla na farmi, a kasnije je radila i u tvornici. Otac, Viktor Knavs, bio je prodavač automobila. Kao mala sam išla sa sestrom Ines na koncerte Eltona Johna i Tine Turner kako bi se osjećale povezanije sa zapadnim zemljama’, napisala je, a osvrnula se i na na politička uvjerenja oca Viktora.

Zbog njega im je u kuću upala i UDBA. Kako kaže, susjedi su ih prijavili i da joj je to bio jedan od najgorih osjećaja. Izjavila je kako joj otac nije bio komunist, već da je pripadnost stranci bila obavezna.

Otkrila je kako je s porodicom zimi skijala u Alpama, dok su ljeta provodili u Hrvatskoj.

‘Bezbrojne su priče o mom djetinjstvu objavljene, ali često je sve bilo promašeno, oslikavajući turobnu i netačnu sliku mog odrastanja. Zaista, moje je djetinjstvo bilo ispunjeno srećom, ljepotom i pozitivnošću, daleko od tipične priče djevojčice odrasle u komunističkom društvu’.

Osim toga, lijepa Slovenka se prisjetila i svog prvog susreta s današnjim suprugom i predsjedničkim kandidatom Donaldom Trumpom. Kako je napisala, u trenutku njihovog susreta, danas 78-godišnji bivši predsjednik zapravo je bio vani s drugom ženom, no to ga nije omelo da je počne zavoditi.

Bilo je to 1998. godine na partyju Fashion Weeka, na koji je Melania stigla s prijateljicom. Iako joj je ime bilo poznato, priznala je kako nije puno znala o Trumpu.

‘Njegove su se oči ispunile znatiželjom i zanimanjem te je, iskoristivši priliku, sjeo do mene i započeo razgovor. Pitao me o vremenu koje sam provela u New Yorku, o mom domu u Sloveniji i mojim putovanjima svijetom’.

Iako je mislila kako je njihov razgovor samo rezultate njegove ljubaznosti, on je zatražio Melaniju broj telefona. Ona je na prvu pristojno odbila njegov zahtjev i time ga iznenadila, no onda je ona njega zatražila njegov broj i on joj ga je dao uz uvjet – ‘ako obeća da će ga uistinu i nazvati’, piše Variety.