UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Novi jezivi snimak P. Diddyja: Provocirao DJ-a koji je ostao bez svijesti

Novi jezivi video Seana Diddyja Combsa proširio se društvenim mrežama. Snimka je nastala na jednoj od njegovih ozloglašenih zabava, a na njoj je sprdao britanskog DJ-a koji je ostao bez svijesti.

U videu se reper hvalio time što je "uspavao" DJ-a Jamesa Forda, člana grupe Simian Mobile Disco, tokom svoje zabave u Londonu ranim 2000-tima.

"Za sve one u Londonu koji ne znaju šta se dogodi kad bijelac dođe na zabavu P. Diddyja… Ovo je šta se dogodi bijelcu", rekao je Diddy u videu pa kameru okrenuo prema Jamesu koji je ležao na krevetu. "I to je James iz Simian Mobile Disca! DJ-evi se ne bi trebali onesvijestiti! Ali, dođu na jednu od mojih zabava i ovo im se dogodi", rekao je tada Diddy.

Izvor blizak Diddyju je ranije za TMZ rekao da reperove tvrdnje u videu nisu "bile pogrdne". "Ljudi nastavljaju objavljivati stare video snimke kako bi se uklopili u određenu negativnu narativu i sve je izvan konteksta", rekao je izvor.

Ovo nije prvi Diddyjev video koji je privukao negativnu pozornost nakon njegovog hapšenja prošlog mjeseca. U javnosti se proširio i video Diddyja i Justina Biebera u kojem je reper tada 15-godišnjem pjevaču rekao da ima 48 sati s njim te dodao kako ne smiju pričati o tome što će raditi. Nešto kasnije se proširio i stari intervju Combsa i Biebera u kojem je reper rekao da Justin "dobro zna da na nacionalnoj televiziji ne smije pričati o stvarima koje radi s velikim bratom Puffom".

Osim toga je izašao i neugodan video na kojem je Diddy pokušao poljubiti Bonu Voxa u obraz, što je on odbio.