utvrdio sud u malagi

Ruska manekenka lažno optužila zvijezdu Milana za silovanje

Ruska manekenka Luisa Kremleva lažno je optužila za silovanje fudbalera Milana Thea Hernandeza, pošto je prije sedam godina rekla da ju je napastvovao ispred noćnog kluba u Marbelli.

Naime, Kremleva je optužila Hernandeza za seksualni napad tokom noćnog izlaska u Marbelli 2017. godine, a kazala je i da ju je Theo istukao kada je odbila seks na parkingu ispred kluba. Sud u Malagi je utvrdio da su njene optužbe bile lažne, a sada njoj prijeti zatvor zbog klevete i lažnih iskaza.

Luisa, koja je postala popularna nakon što je glumila u nekoliko španskih TV serija, navodno je bila i uhapšena 2020. nakon što se nije pojavila na sudu poslije više sudskih poziva, a sada "The Sun" piše da će joj se suditi za klevetu.

Ispostavilo se da je Ruskinja lažno predstavila i svoju povredu koljena, pošto je za nju bila optužila Hernandeza, a pregledavanjem snimaka s nadzornih kamera utvrđeno je da se povrijedila sama kada je nesretno pala na parkingu.

Sud u Malagi je odbacio njene optužbe za silovanje, a sada Luisa čeka presudu za klevetu. Javni tužitelji rekli su u predsudskoj optužnici da predlažu da ona dobije dvogodišnju zatvorsku kaznu zajedno s novčanom kaznom od 15.000 eura ako bude osuđena.