liga nacija

Evo šta kladionice očekuju da će se desiti na večerašnjoj utakmici BiH – Njemačka

Bosna i Hercegovina će u trećem kolu Lige nacija igrati protiv Njemačke večeras na “Bilinom polju”, a kladionice nude zanimljive kvote i raznovrsnu ponudu za klađenje.

Bosna i Hercegovina je u septembru odigrala dvije utakmice u Ligi nacija i skupila je jedan bod. Prvo je doživljen poraz od Holandije rezultatom 5:2, a potom se remiziralo u Mađarskoj (0:0). Kada se uzme u obzir da su “Zmajevi” oba susreta igrali na gostujućem terenu i da je to početak ere Sergeja Barbareza u zvaničnim mečevima, učinak svakako nije loš.

Iako su komentari javnosti bili takvi da naročiti pomaci u igri nisu viđeni, rezultat je ono što se gleda. Bosna i Hercegovina je na papiru tim koji će se boriti sa Mađarskom za treće mjesto u ovoj grupi i svaki eventualni bod u duelima sa Holandijom ili Njemačkom bi bio premija.

Gostovanje Elfa u Zenici je spektakl sam po sebi, a dosta igrača domaćina definitivno ima iskustvo iz Bundeslige koje može biti korisno.

Tako je, na primjer, za utakmicu Bosna i Hercegovina – njemačka kladionica Meridian pripremila posebnu promociju – sastavi singl tiket koji sadrži ovaj meč i ukoliko bude gubitan, čeka te 100% CASHBACK-a.

Standings provided by Sofascore