BIVŠA REALITY ZVIJEZDA

Pojavile se fotografije poznate starlete: Pogledajte kako je izgledala bez Photoshopa i operacija

Soraja Vučelić, nekadašnja reality zvijezda koja se proslavila sudjelovanjem u popularnom RTL-ovom showu Big Brother, nekoć je bila neizostavan dio javnog života. Njena atraktivna pojava, osebujan karakter i glamurozan stil života osigurali su joj pozornost publike, ali i medija koji su gotovo svakodnevno pratili svaki njezin korak.

Sorajine pojave u javnosti bile su sinonim za provokaciju i luksuz, a o njoj se pisalo iz dana u dan, bilo da je riječ o njezinim izjavama, izlascima ili modnim kombinacijama.

U godinama koje su uslijedile nakon Big Brothera, Soraja je postala prava ikona jet-seta, često povezivana s bogatašima i poznatim osobama. Njene fotografije iz noćnih klubova, s crvenih tepiha ili egzotičnih destinacija redovito su punile novinske stupce. Tokom tog razdoblja, plijenila je pažnju svojim izgledom, a nikada nije krila da je nekoliko puta otišla ''pod nož''.

No, s vremenom, Soraja je iznenadila javnost. Povukla se iz fokusa kamera, nestala iz medija i odlučila živjeti povučenijim životom. Njezina transformacija, kako fizička, tako i osobna, nije prošla nezapaženo. Brojne estetske operacije učinile su je gotovo neprepoznatljivom, a ona je sama priznala da uživa u novom izgledu. Iako se fizički promijenila, luksuzni stil života ostao je neizostavan dio njene svakodnevice.

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Osim svoje drastične fizičke transformacije, Soraja je iznenadila mnoge kada je objavila da je postala majka. Rođenje sina donijelo joj je novu dimenziju života, a danas se trudi balansirati između majčinstva i života na visokoj nozi. Na društvenim mrežama i dalje voli dijeliti detalje iz svog luksuznog života – od skupocjenih torbica, cipela i odjeće poznatih dizajnera do fotografija iz luksuznih destinacija diljem svijeta.

Premda se povukla iz centra medijske pozornosti, Soraja Vučelić je i dalje ime koje izaziva interes. Njezina evolucija od reality zvijezde do majke i osobe koja živi u luksuzu, daleko od bliceva fotoaparata, pokazuje da se i najglasnije zvijezde mogu povući iz javnog života i uživati u svoja četiri zida.