BIVŠI SUPRUŽNICI

Prevario ju je s najljepšom glumicom svijeta i ostavio je: Nakon svega poklanja joj luksuzne vile kako bi mu oprostila

Bili su najljepši par na svijetu, a onda se sve rasulo poput kule od karata nakon njegovog preljuba.

Razvod Jennifer Aniston i Brada Pitta bio je ogroman šok za obožavatelje, ali i za glumicu koja je teško podnijela činjenicu da u Bradovom životu postoji druga žena, a naročito što je u pitanju bila Angelina Jolie, čijoj se ljepoti divio cijeli svijet.

Jolie i Pitt upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Jolie je tada nosila titulu najljepše žene svijeta, a bila je i potpuno slobodna. Pitt je upravo s njom odlučio osnovati porodicu te mu je ona rodila troje djece. Ipak, i ovoj ljubavnoj bajci došao je kraj 2019., kada su se službeno rastali nakon niza skandala, javnih optužbi i suđenja.

Zanimljivo, Pitt i Aniston kasnije su otkrili da su uprkos svemu ostali u dobrim odnosima te da i dan danas održavaju kontakt. O mogućem pomirenju počelo se nagađati nakon što je Pitt bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za nevjerojatnih 79 miliona dolara. Cijela gesta sama po sebi je upitna, osobito jer su u toj vili zajedno živjeli dok su bili u braku, prenosi Mirror.

Jennifer se nakon razvoda od Brada udala još jednom, za glumca Justina Therouxa, ali ova ljubav pukla je nakon samo dvije godine. Tada se ujedno i govorilo da je jedan od razloga za njihov razvod bio glumičino tajno dopisivanje s bivšim suprugom.