POZNATA IMENA

Otkriveni glumci iz serije Peaky Blinders koji će se uz Cilliana Murphyja pojaviti i u filmu

Od juna ove godine poznato je da će u Peaky Blinders filmu glavnog lika glumiti Cillian Murphy, a sada se zna da on nije jedini glumac koji će ponovno oživjeti lika iz poznate krimi serije.

Netflix je u svojoj objavi na društvenim mrežama otkrio da se uz Cilliana vraćaju Stephen Graham kao Hayden Stagg, Sophie Rundle kao Ada Shelby, Ned Dennehy kao Charlie Strong, Packy Lee kao Johnny Dogs i Ian Peck kao Curly. Osim toga, ista je objava otkrila da će se u filmu pojaviti i jedan novi lik kojeg će glumiti Jay Lycurgo. Od prije se zna da u filmu također glume Rebecca Ferguson, Barry Keoghan i Tim Roth.

Radnja “Peaky Blinders” filma bit će smještena u Drugi svjetski rat, a dodatni detalji oko radnje filma nisu poznati. Producenti filma jesu Steven Knight, Caryn Mandabach i Guy Heeley. Izvršni producenti su Tom Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren i David Mason.

Ranije ovog mjeseca, objavljene su prve fotografije Cilliana Murphyja u odjelu Tommyja Shelbeyja. Pri objavi prvih fotografija, glumac je komentirao povratak na set: “Čini se da Tommy Shelby nije završio sa mnom. Veliko mi je zadovoljstvo ponovno sarađivati s Stevenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji Peaky Blindersa. Ovo je za fanove”.

Krimi drama na temelju koje se snima film premijerno je prikazana 2013. godine, a prati porodičnu bandu koju vodi Thomas Shelby u godinama nakon Prvog svjetskog rata. Šesta i posljednja sezona serije smještena je u 1933. godinu.