KRALJEVSKI PAR

Kada su ih pitali o prekidu, sve je bilo jasno: Reakcija princa Williama potvrdila ono o čemu se već duže vrijeme šuška

Iako danas uživaju u porodičnom životu, princ William i Kate Middleton svojedobno su prošli kroz veliku ljubavnu krizu. Par je 2006. godine šokirao javnost viješću o prekidu. Autor Robert Jobson u knjizi 'Catherine, The Princess of Wales: The Biography', otkrio je kako je William je smatrao da im treba 'prostora da pronađu svoj vlastiti put'.

Iako su se pomirili sedmicama kasnije, njihov prekid do danas nije zaboravljen, a o njemu se u posljednje vrijeme sve češće govori.

Razlog tomu je snimka iz 2010. koja je preplavila društvene mreže. Riječ je o njihovoj reakciji na prekid tokom intervjua koji su dali nakon zaruka.

'Rastali ste se, slavno, po svim novinama, o čemu je sve to bilo?', upitao ih je novinar Tom Bradby. 'Nije sve bilo loše', odgovorila je Kate, na što je William raširio oči i uzdahnuo, dajući do znanja da se ne slaže s tim. Time je potvrdio glasine da je prekid bio buran te se morao potruditi ponovno osvojiti Kate.

@kittywaless babykins & big willy #catherineprincessofwales #princesscatherine #princessofwales #princesskate #catherinemiddleton #duchessofcambridge #katemiddleton #dukeofcambridge #princeofwales #princewilliam #willandkate #williamandkate #williamandcatherine ♬ the perfect pair beabadoobee - 🎸

'Rastali smo se nakratko, ali to je bilo samo, znate, oboje smo bili jako mladi. Bilo je to na fakultetu i nekako smo se tražili kao takvi i bili, znate, različite osobe i slčno', dodao je kasnije William.

Inače, poznato je da je tokom njihovog prekida William često bio fotografiran u noćnim izlascima, a šuškalo se o njegovim aferama s Alexandrom Knatchbull, Tess Shepard, Lisom Agar, Anom Ferreiro…

Danas bodri svoju suprugu Kate tokom borbe s karcinomom, a u braku su dobili sinove Georgea i Louisa te kćer Charlotte.