[adinserter block="1"]
veliki novac u igri

Novi detalji skandala. Mbappe aludira da mu PSG smješta optužbe za silovanje!

Paris Saint Germain i Kylian Mbappe nisu se potpuno razišli.

Ovom prilikom, slavni nogometaš Reala iz Marida iznenađujuće je vijest koju je opisao kao lažnu vijest koju je objavio lokalni medij u Stockholmu pripisao PSG-u.

[adinserter block="9"]

Prema njemu, švedska policija istražuje žalbu žene za silovanje u noći u kojoj su napadač Real i njemu bliski ljudi proveli dva slobodna dana prošlog sedmice, nakon što je trener Reala Ancelotti svom igraču odobrio mini-odmor.

U istoj vijesti jasno je da za sada nema naznaka koje bi povezivale ovaj incident s napadačem ili bilo kim oko njega, piše Marca.

Međutim, ono što niko nije očekivao je da će Mbappe, kako bi demantirao vijest, također iskoristiti priliku i poslati otrovnu strelicu PSG-u u svom odgovoru na Radio Monte Carlo.

"Lažne vijesti. Ovo postaje već toliko očito, slučajno uoči saslušanja", poručio je francuski napadač.

[adinserter block="10"]

On se time osvrsnuo na ročište koje je zakazano između njegovih advokata i predstavnika njegovog bivšeg kluba pred Žalbenim sudom profesionalne nogometne lige.

Ovo tijelo posljednji je pokušaj posredovanja u vezi s 55 miliona eura koje Mbappe potražuje od prvaka Francuske, a koji se odnosi na njegove plaće i bonuse koji mu nisu isplaćeni u PSG-u.

Mbappe je ovog ljeta prešao u Real, kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om. Parižani su tako ostali i bez obeštećenja.

[adinserter block="11"]