INOVATIVNO RJEŠENJE

Nepropisno parkiranje: Ovako se vozač traktora osvetio vlasniku Golfa koji ga je blokirao

Vjerojatno ne postoji vozač koji barem jednom u životu nije doživio neugodnu situaciju da ga drugi vozač ‘blokira‘. Bahatu naviku svakodnevno viđamo na cestama, a brzinskog rješenja nema. Na dolazak policije ili pauka koji će pomaknuti nepropisno parkirano vozilo čekat ćete predugo.

No, jedan vozač traktora iz Španije smislio je ‘inovativno‘ rješenje kojim je riješio frustrirajući problem.

On je naime, na cesti u pokrajini Segovia naišao na nepropisno parkirani Golf koji mu je u uskoj ulici blokirao prolaz.

Vozač Golfa je ostavio auto i otišao…

@j_morenocastro

♬ sonido original - Javier Moreno Cas648

U videu kojeg je na TikToku do sad pogledalo više od dva miliona ljudi vozač traktora je rekao:

‘Živimo u svijetu okruženi budalama. Rješenje je jednostavno, ugasim motor, uzmem ključ, zaključam i ostavim traktor nasred ceste. Idem kući na ručak!‘ rekao je osvetoljubivi vozač.

Ispod videa se skupilo 2400 komentara koji većinom opravdavaju ovakav potez vozača traktora, no javili su se i oni koji tvrde da ovo nije rješenje.

‘Ako neko napravi glupost, ne moraš i ti napraviti isto. Doći će ti policija i dobit ćeš kaznu‘. ‘Nema potrebe za ovakvom reakcijom, kao što si sam rekao, živimo u svijetu okruženi budalama, a ti si jedna od njih‘.

‘Zar ti nije lakše pokucati na vrata ispred kojih je parkiran Golf?‘ ‘Nazovi policiju ili vučnu službu i riješio si problem, ovako samo dodatno pogoršavaš situaciju‘, stoji u brojnim komentarima.