Ne predaje se

Ima 78 godina, bori se s bolešću, a opet izgleda sjajno: Kako je to moguće

Cher je učestvovala u muzičkom dijelu Victoria's Secret Fashion Showa

Victoria's Secret Fashion Show održao se u noći između utorka i srijede i to nakon šest godina pauze. Uz ljepotice na pisti, u muzičkom dijelu večeri nastupila je legendarna Cher. Sa svojih 78 godina izgledala je sjajno i zračila je nevjerovatnom energijom.

Pjevačica ne taji da njen izgled nije rezultat isključivo dobre genetike i toga što pije dovoljno vode. Cher je u svojoj karijeri je zaradila gotovo 400 miliona dolara, a dobar dio novca je uložila u plastične operacije.

- Imam prijatelja, doktoricu Barbaru Sturm i ona mi pravi kreme za lice i oko očiju. Također, koristim i neke druge proizvode, ali aktivna sam, to je tajna - izjavila je Cher jednom prilikom.

Ona se već dugo bori s bolešću, ali uz pravilnu prehranu i strogi režim u teretani izgleda besprijekorno i zdravo.

Cher ima Epstein-Barr virus, koji je dobila još 1980-ih godina. Bolest je tad pjevačicu prikovala za krevet te naštetila njenom srcu i bubrezima.

Ovaj virus dovodi do razaranja unutarašnjih organa i konstantnog osjećaja umora. Međutim, pjevačica je odlučila snažno se boriti i ne predati pa se već više od četiri desetljeća nosi s ovom bolešću i izgleda odlično.

U jednom intervjuu za magazin Hello! rekla je kako slabo jede meso, a a najviše od svega voli povrće i rižu. Međutim, teško odolijeva slatkom pa s desertima nekad pretjera.

Cher je cijelog života sportski aktivna, a rekla je kako se bavila raznim sportovima, a sad joj je najdraže surfati – iako je surfati učila tek poslije 60. godine života.