Autor Toni Skrbinac

‘Anđeli i demoni’: Na promociji knjige Hanka i Halid

Knjiga "Anđeli i demoni" sadrži 36 priča koje oslikavaju istinite događaje iz Tonijevog života
Halid Kuburović

Knjiga novinara Tonija Skrbinca "Anđeli i demoni" promovirana je u JU Centar kulture i mladih Općine Sarajevo. Knjiga je objavljena pod markicom "Art Rabica".

Promotori i učesnici bili su Željko Ivanković, Pavle Pavlović, Hanka Paldum, Halid Bešlić, Rubina Čengić, Al Dino, Amila Terzimehić, Goran Mikulić.

Svi su uživali u sjajnom druženje, a na koncu su otpjevali: "Sarajevo, ljubavi moja".

Knjiga "Anđeli i demoni" sadrži 36 priča koje oslikavaju istinite događaje iz Tonijevog života. Ovo je šesta knjiga ovog pisca i novinara, a prethodna izdanja uključuju naslove poput “Uspomene - Radost i tuga made in Juga”, “Mangupluci i uspomene”, “Uz Bistrik”, “Niz Bistrik” i “Kad sam bio mlađan momak ja”.

"Kažu opet Goran okupio raju oko sebe. Ovaj put nije Bregović nego Mikulić. Bilo je divno sinoć vidjeti toliko poznatog naroda, drugara, prijatelja. Da skratim, drugovi i drugarice, dame i gospodo, braćo i sestre i ostali, hvala vam prijatelji što ste mi uljepšali sinoćnje veče, hvala Toniju, Hanki, Halidu, Al Dinu, Rubini, Željku, Pavlu i vama što ste doprinijeli da i ova promocija bude veče za pamćenje. Sala je bila mala da bi svi koji su željeli mogli da prisustvuju predstavljanju knjige "Anđeli i demoni", a na izlazu mnogi me upitaše kad ćemo se ponovo okupiti. Uskoro prijatelji moji", poručio je Mikulić.