ZA SVE PODLOGE

Ova zimska guma je postigla impresivne rezultate na ADAC testu

Zima je pred vratima, a mnogi vozači krenuli su u potragu za kvalitetnim zimskim gumama. Bez obzira vozite li mali gradski, kompaktni, SUV ili električni automobil, na tržištu je dostupno fenomenalno rješenje.

Riječ je o Goodyear UltraGrip Performance 3 zimskoj gumi nove generacije koja je dizajnirana za širok raspon vozila u dimenzijama od 14 do 21 cola.

Na nedavnom testu renomiranog njemačkog autokluba ADAC, ova je guma dobila vrlo preporučljive ocjene.

Prema njemačkim stručnjacima, guma se na testu pokazala kao ujednačena i kompaktna, a to znači da ne pokazuje nedostatke ni na jednoj podlozi te se dodatno ističe visokom predviđenom kilometražom.

Također, ADAC navodi da je sigurna i postavlja nove standarde u klasi, pogotovo na mokroj podlozi i u zimskim uvjetima.

Jednako dobar rezultat Goodyear UltraGrip Performance 3 ostvario je i na renomiranom TÜV testu gdje je pobjedio u kategorijama upravljanja na snijegu, kočenja na mokroj i suhoj podlozi.

UltraGrip Performance 3 stiže s tehnologijom zaštite od snijega za optimalno prianjanje, tehnologijom Wet Grip+ za bolju disperziju vode za smanjenje akvaplaninga i 3D lamelama za poboljšane performanse na suhoj cesti i krutost gume.

Također je opremljen smjesom gaznog sloja otpornom na habanje za podnošenje okretnog momenta električnih automobila i ima novi dizajn koji smanjuju otpor kotrljanja, težinu gume i buku u unutrašnjosti.