pronađene i poruke

Maneken Marko organizovao žurku za Mbappea i ekipu? Procurili novi šok detalji skandala

Kylian Mbappe našao se u velikom skandalu.

Francuz je optužen da je na VIP žurci u Stockholmu seksualno napastvovao jednu djevojku.

Prijatelj i bivši saigrač Mbappea, Nordi Mukiele, nagovorio je asa Reala da dođe u Stockholm kako bi se malo opustili i zabavili.

Mbappe i Mukiele su prvo posjetili restoran “Chez Jolie“, a onda završili u noćnom klubu V. Uslijedila je intimna žurka za nekih 30 osoba, na kojoj su uglavnom bile atraktivne djevojke. Za organizaciju navodno je bio zadužen bivši maneken Marko D, koji je poznat po brojnim organizacijama privatnih žurki sa VIP gostima sa kojih ništa ne smije da procuri.

Šta se desilo na zabavi nije još potpuno jasno. Mediji su spekulisali da je jedna devojka prijavila Mbappea za silovanje, odmah je to demantovao i uzvratio "kontru tužbama za klevetu", dok je isto tako Real Madrid počeo da ga povlači iz kampanja za koje je već bio uveliko fotografisan. Za sada vjeruju svom igraču i sumnjaju da mu je sve namješteno.

Mbape ne negira da je imao intiman odnos sa jednom devojkom, ali uz pristanak. Francuski "Parisien" prenosi da Mbappe u telefonu ima razmijenjene poruke sa nepoznatom djevojkom i to nakon intimnog odnosa. One navodno dokazuju da je nije prisilio na s*ks.

Mbapeova advokatica tvrdi da je u pitanju sramna nameštaljka.

"Kad se pojavi ovako ozbiljna tužba, a mediji sve objave istog trenutka, kada je u pitanju ličnost poznata širom svijeta, pitanja se sama nameću. Da li je sve ovo bilo namješteno? Ne izvlačim nikakve zaključke, ne znam. Ali se pitam zbog tajminga i načina na koji je sve odrađeno. Neko je znao da on ide u Stockholm, zato su ga paparaci fotografisali, a tabloid ih odmah objavio fotografije. I kao slučajno, ista novina objavljuje vijest o podnijetoj žalbi", pita se advokatica Marie-Alix Canu-Bernard.