pogodite koji

Sutkinja kojoj je procurio intimni snimak ima novi posao: “Neka te Bog čuva od svakog zla”

Atraktivna sutkinja Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometnom savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa sa starijim turskim delegatom iz svlačionice, a uz to pokrenula je i vlastiti biznis.

Prema prenošenju turskih medija, Elif Karaarslan objavila je da je pokrenula plaćenu pretplatu za one koji žele gledati njezin ekskluzivni sadržaj na Instagramu.

Karaarslan od svojih pratitelja traži malu pretplatu, a mnogima nije bilo teško da sa svojih kartica povuku novac i "uživaju" u onome što ona nudi u "ekskluzivnom" sadržaju.

Podsjetimo, društvenim mrežama proširila se snimka 61-godišnjeg delegata Orhana Erdemira i 24-godišnje sutkinje Elif Karaarslan, koji su navodno bili u vezi prošle sezone. Nakon videa, Turski nogometni savez je poduzeo mjere i doživotno suspendirao oboje.

Kako to obično biva u ovakvim situacijama, osudili su je mnogi, bilo je i uvreda, drugi je pak podržavaju. Kako bilo, komentari samo pljušte na njezinom profilu na kojem je objavila spomenutu poruku i video…

"Ako je Allahov posao da sudi o svačijim grijesima i dobrim djelima, a ne posao Njegovih robova, svatko treba prvo da pomete ispred svojih vrata", napisao je jedan pratitelj Elif Karaarslan. Drugi njezin obožavatelje je dodao:

"To je jedini sudac kojeg volim".

"Više ste nevjerojatni. Oni koji vam zavide ne mogu spavati noću. Nastavite putem koji znate, mi smo uz vas."

"Neka te Bog čuva od svakog zla", samo su neki od komentara podrške Elif Karaarslan.