TRAGIČNO NASTRADAO

Članovi benda One Direction oprostili se od Liama Paynea: Jedan pjevač se još nije oglasio

Svijet još uvijek oplakuje pjevača Liama Paynea i dok su se neke velike zvijezde oglasile odmah nakon tragičnog događaja, kao što su to napravili Charlie Puth i Paris Hilton te muzičke kompanije kao što su MTV i Spotify, članovima benda One Direction trebalo je duže vremena da pronađu riječi kojima bi se u javnosti oprostili od Liama.

Među prvima se oglasio Louis Tomlinson. "Jako sam utučen što ovo pišem, ali jučer sam izgubio brata. Liam je bio neko u koga sam se ugledao svaki dan, jako pozitivna, duhovita i dobra duša. Prvi put sam sreo Liama ​​kada je on imao 16, a ja 18 godina, istog trenutka sam bio zadivljen njegovim glasom, ali što je još važnije, kako je vrijeme prolazilo, dobio sam priliku vidjeti koliko imam dragog brata za kojim sam čeznuo cijeli život", počeo je Louis.

"Liam je bio nevjerojatan pisac pjesama s izvrsnim smislom za melodiju, često smo razgovarali o tome da se vratimo zajedno u studio kako bismo pokušali ponovno stvoriti kemiju pisanja koju smo izgradili u bendu. I da se zna, Liam je po mom mišljenju bio najvitalniji dio One Directiona. Njegovo iskustvo iz mladosti, njegov savršeni zvuk, njegova prisutnost na pozornici, njegov dar za pisanje i sve ostalo. Hvala ti što si nas oblikovao, Liame", nastavio je, a zatim je ostatak objave direktno posvetio preminulom pjevaču.

"Poruka za tebe, Liame, ako slušaš. Osjećam se nevjerojatno sretnim što sam te imao u životu, stvarno se borim reći ti zbogom. Jako sam zahvalan što smo se još više zbližili nakon benda, svi ti sati razgovora mobitelom, prisjećanje hiljada nevjerojatnih uspomena koje smo proživjeli zajedno luksuz je za koji sam mislio da ću ga imati s tobom cijeli život. Volio bih ponovno dijeliti pozornicu s tobom, ali neće biti tako. Želim da znaš da ću, ako me Bear ikad zatreba, biti stric koji mu treba u životu i pričati mu priče o tome kako je njegov tata bio nevjerojatan. Volio bih da imam priliku da se oprostim i još jednom ti kažem koliko sam te volio. Payno, moj dečko, jedan od mojih najboljih prijatelja, moj brate - volim te, frende. Lijepo spavaj", zaključio je svoju objavu Louis.

Zatim se oglasio Harry Styles. "Utučen sam Liamovom smrću. Njegova najveća sreća bila je učiniti druge ljude sretnima, i bila je čast biti pored njega dok to čini. Liam je živio punim plućima, cijelog srca, imao je zaraznu energiju prema životu. Bio je topal, pun podrške i voljen. Godine koje smo proveli skupa zauvijek ću pamtiti kao najdraže godine moga života. Zauvijek će mi nedostajati moj dragi prijatelj. Moje se srce slama za Karen, Geoffa, Nicolu i Ruth, njegova sina Beara i sve one u svijetu koji su ga voljeli koliko i ja", napisao je na društvenim mrežama.

Nedugo nakon Harryja, emotivnu je poruku podijelio i Zayn Malik. "Liame, uhvatio sam se kako naglas razgovaram s tobom, nadam se da me čuješ. Ne mogu si pomoći pa sebično pomislim koliko nas je još razgovora čekalo u našim životima. Nikada ti se nisam zahvalio za podršku u nekim od najtežih trenutaka u mom životu. Kad sam kao 17-godišnjak znao nestati od kuće ti si me uvijek čekao s osmijehom i pozitivnim stavom i uvijek bi mi dao do znanja da si mi prijatelj i da sam voljen. Iako si bio mlađi od mene, uvijek si bio više osjećajan nego ja, s čvrstim stavom, bez problema bi ljudima govorio da su u krivu. Iako smo se zbog toga par puta zakačili, uvijek sam ti se potajno divio zbog toga", priznao je.

"Kada je riječ o muzici, Liame, ti si bio najkvalitetniji u svakom smislu. Ja ne znam ništa u usporedbi s tobom, ja sam bio dijete bez iskustva, a ti si već bio profesionalac. Uvijek sam bio sretan jer smo se, bez obzira na to što se dogodilo na pozornici, mogli osloniti na tebe i znati što sljedeće učiniti. Izgubio sam brata kada si nas napustio i ne mogu ti objasniti što bih dao da te mogu zagrliti po posljednji put i reći ti zbogom i da te jako volim i poštujem. Čuvat ću zauvijek sve uspomene koje imam s tobom u srcu, nema riječi kojima mogu opisati kako se osjećam, osim da sam utučen. Nadam se gdje god da jesi sada da ti je dobro i da si u miru te da znaš koliko si voljen. Volim te, brate", zaključio je Zayn.

View this post on Instagram

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Niall Horan još uvijek se nije oglasio po pitanju Liamove smrti. Kao što je poznato, Liam je ranije ovoga mjeseca stigao u Argentinu kako bi prisustvovao Niallovom koncertu, pa je kasnije ostao uživati u toj latinoameričkoj zemlji.

Prema poznatim informacijama, Liam je u hotelu u Buenos Airesu pao s trećeg sprata i na licu mjesta preminuo.

Inače, fantastična petorka - Liam, Louis, Harry, Zayn i Niall - upoznali su se 2010. godine kada ih je žiri ‘X Factora‘, nakon njihovih solo audicija, spojio u bend kasnije nazvan One Direction. Iako bend na kraju showa završava na trećem mjestu, One Direction postaje svjetski poznati boy bend s milionima obožavatelja, i to već od prvog hita nakon talent showa, "What Makes You Beautiful".

Debitantski album "Up All Night" bio je najbrže prodani debitantski album u Velikoj Britaniji 2011. godine, a taj ih je rekord doveo do njihove prve turneje koja je u decembru započela u Velikoj Britaniji. Grupa osvaja pet "Brit Awardsa", četiri "MTV Video Music Awardsa", rasprodaje 50 miliona ploča diljem svijeta te je prikupila preko tri milijarde pregleda na YouTubeu. Iako je izgledalo kao da je sve super, veliki se preokret događa 2015. godine kada Zayn odlučuje napustiti bend. Nedugo nakon toga i ostali su članovi krenuli graditi svoje solo karijere.