MODNA KRALJICA

Victoria Beckham prezentirala izdanje u kakvom je rijetko viđamo

Modna dizajnerica Victoria Beckham ovih dana bavi se pripremama za nove projekte, a nedavno je snimljena nakon poslovnog sastanaka u chic izdanju kojem je nemoguće naći manu. Bivša Spajsica rijetko nosi upečatljive boje, no ovoga puta posegnula je za haljinom iz nove kolekcije koja je već postala predmetom žudnje brojnih trendseterica. Ženstvenu kreaciju efektne boje supruga nogometnog asa Davida Beckhama dodatno je podigla efektnim štiklama s osobnim potpisom i to u nijansi kojoj trendseterice ove sezone sve teže odolijevaju.

Bivšu Spajsicu Victoriju Beckham neko vrijeme nismo vidjeli dotjeranu u javnosti, a ovih dana snimljena je prilikom napuštanja poslovnog sastanka u New Yorku u besprijekornom izdanju koje bi rado posudila svaka fashionistica.

Zgodna 50-godišnja dizajnerica najčešće nosi kreacije s osobnim popisom pa ne čudi da je i ovoga puta prošetala haljinu svog megauspješnog brenda.

Supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama rijetko nosi upečatljive nijanse, no ovoga puta dodijelila je glavnu ulogu i posegnula za elegantnom zelenom haljinom iz nove proljetno/ljetne kolekcije.

Midi haljina s naborima lepršavih rukava stiže u efektnoj, limeta zelenoj boji koja posebno laska preplanuloj puti. Kroz posljednjih nekoliko mjeseci viđali smo je na španskoj kraljici Letiziji, supermodelima Belli Hadid i Kendall Jenner, kao i glumici Evi Longoriji.

S obzirom na to da ovaj elegantni odjevni komad sadrži zanimljive detalje, nekadašnja članica grupe Spice Girls nije se morala puno truditi oko modnih dodataka.

Umjesto neutralnih cipela odabrala je efektne sandale s remenčićem od brušene kože u crvenoj boji kojoj trendseterice ove sezone sve teže odolijevaju.