italijanski stručnjak

Ancelotti stao u odbranu Mbappea nakon navoda švedskih medija da se sumnjiči za silovanje: To uopšte ne utiče na Kyliana…

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti, prokomentarisao je kako navodi od strane švedskih medija da se Kylian Mbappe sumnjiči za silovanje ne utiču na njegovog igrača.

"Ne obraćam pažnju na spekulacije koje dolaze izvan tima. One uopšte ne utiču na Mbapea“, naveo je Ancelotti.

Naime, navodi švedskih medija objavljeni su nakon što je Mbape bio u posjeti Stockholmu tokom reprezentativne pauze, u toku koje nije igrao za francusku reprezentaciju zbog povrede.

Bez navođenja izvora, švedski mediji su objavili da se Mbape sumnjiči za navodno silovanje koje se desilo u hotelu u Stockholmu.

Predstavnici francuskog fudbalera su nazvali navode "lažnim i neodgovornim“, dok je Mbape na društvenim mrežama objavio da su u pitanju "lažne vijesti“.

Švedsko tužilaštvo je u utorak saopštilo da je silovanje prijavljeno policiji, ali nije navelo imena osumnjičenih.

Ancelotti je branio Mbapeovo pravo da putuje tokom pauze.

"Pauza je namenjena njemu i on može da radi šta hoće tokom nje. Ja sam otišao u London na dva dana i nisam nikoga pitao za dozvolu“, rekao je on.

Podsjetimo, Mbape je povrijedio lijevu butinu u septembru, a ove nedjelje je trenirao sa svojim timom pred utakmicu u Vigu protiv Celte.

"Mbape je iskoristio pauzu da popravi fizičku spremu i da se oporavi od povrede. Sretan je, spreman je da igra i da bude važan za ekipu. Ovih 15 dana mu je pomoglo, sada je drugačiji igrač nego što je bio prije pauze“, kazao je Ancelotti.