ulaznice u prodaji

Lexington band najavio koncert u Zetri: Rođendansko slavlje na Dan zaljubljenih

Nakon dvije rasprodane Beogradske Arene jedna od najpopularnijih grupa ovih prostora Lexington band turneju nastavlja i u Sarajevu u Zetri i to na Dan zaljubljenih, 14.02.2025. godine gdje će proslaviti svoj 20. rođendan.

"Dođi ove noći" je poziv da baš u rodnom gradu pjevača Bojana Vaskovića dođete i zajedno sa momcima iz grupe proslavite veliki jubilej, na spektaklu svjetskih razmjera, uz njihove najveće hitove kao što su Dobro da nije veće zlo, Donesi, Potraži me, Pijane usne, Dugujem ti sebe, Kako je tako je, Bosanku i mnoge druge.

“Zaista je suvišno pričati koliko smo svi sa nestrpljenjem iščekivali ovaj datum, koliko svi jedva čekamo taj 14.02. Ovo će za nas vjerovatno viti najuzbudljiviji dan zaljubljenih do sad. Sarajevo, Bokijev rodni grad koji smo svi prihvatili kao naš. Vjerovali ili ne ovo je naš prvi samostalni koncert u Sarajevu i to baš na 20. rođendan. Volimo Sarajevo“, kazali su članovi Lexingtona

Ovaj bend će vas povesti na muzičko putovanje kroz svoje najveće hitove i nezaboravne trenutke, obilježavajući dvadeset godina muzike, strasti i posvećenosti. Ne propustite priliku da budete dio ovog jubilejskog događaja i da zajedno uživamo u magiji koju Lexington donosi, poručuju organizatori.

Organizatori ovog slavljeničkog koncerta u Sarajevu u sklopu turneje “Dođi ove noći“ Travel4Fun objavili su da su ulaznice već sada dostupne putem sistema kupikartu.ba.