radit će iz španije

Predrag Mijatović se vratio u Partizan: Je li moguće da sam ovdje?

Predrag Mijatović, legendarni bivši crnogorski as Budućnosti, Partizana, Valencije i Reala, vratio se u beogradski klub u kojem se proslavio kao igrač.

Mijatović, napadač Partizana od 1990. do 1993., novi je član Uprave beogradskog kluba, objavljeno je nakon sjednice Skupštine Partizana. Bivši sportski direktor Reala tako će sada obnašati drugu funkciju u klubovima nakon igračke karijere.

Mijatović dolazi u Partizan u trenutku kada srpskog velikana potresa nezapamćena rezultatska, financijska i kriza upravljanja. Partizan je ovog ljeta ispao iz sva tri europska natjecanja u pretkolima. U prvenstvu je nakon deset utakmica već 11 bodova iza aktuelnog prvaka i lidera Crvene zvezde, koja ga je ove sezone na njegovom terenu pobijedila 4:0.

Najavio je kako se neće preseliti u Beograd. Radit će iz Španije: "Iskreno, ja još ne znam kako sam ovdje danas. Ali postaje sve jasnije. Dvaput smo se sreli, prekjučer smo donijeli tu odluku. Rekao sam sebi: je li moguće da si ovdje? Došao sam bez ikakvog interesa, jednostavno me zove nešto iznutra."

Tvrdi da ga je nagovorio novi predsjednik Partizana Rasim Ljajić: "Rekao sam mu 'svaka čast' kako me slomio i nagovorio. Pozvan sam od mnogih, sada imam informacije i kada me Rasim nagovorio, kako me nagovorio, možda jednom i kažemo kako je bilo u sretnija vremena."