tranmere rovers

Pop zvijezda uskoro na utakmicama u Engleskoj: Rihanna postaje vlasnica engleskog niželigaša

Jedna od najvećih estradnih zvijezda na svijetu, pjevačica Rihanna, uskoro bi mogla postati vlasnica nogometnog kluba. Slavna 36-godišnja pjevačica s Bahama i njen dečko reper Rakim Athelaston Mayers, poznatiji kao ASAP Rocky, uskoro bi trebali postati vlasnici engleskog niželigaša Tranmere Roversa koji se trenutno nalazi na 16. mjestu u League Two, četvrtom rangu engleskog nogometa.

U klub je, pišu engleski mediji, nedavno sletjela ponuda konzorcija u kojem su i Rihanna i ASAP Rocky i koji bi uskoro trebao kupiti 80 posto dionica kluba za otprilike 18 miliona eura.

Slavni par tako želi krenuti putem glumaca Ryana Reynoldsa i Roba McElhenneyja koji su 2021. godine kupili Wrexham koji je tada bio u petoj ligi, a sada osigurao plasman u treću. Uz to, dobili su i vojsku navijača diljem svijeta jer su glumci od cijelog putovanja u nogometni svijet napravili i dokumentarnu seriju koja je osvojila brojne nagrade.

"Rocky želi kupiti Tranmere i planira ići na utakmice kada se cijeli posao završi. Možda i Rihannu vidimo na utakmicama Leagie Two. Investitori misle da je Tranmere, poznati klub blizu Liverpoola, jako podcijenjen i da s pametnim marketingom i podrškom slavnih osoba može postati velik", rekao je neimenovani izvor za The Sun.