liam neeson

Poznati glumac više ne traži novu ljubav: ‘Mislim da bi Natasha bila ponosna’

Glumac Liam Neeson više ne traži ljubav. U svom je posljednjem intervju kratko i jasno to dao do znanja. Glumac je rekao da je "sve to prošao" pa pokazao nezainteresiranost za novu ljubavnu vezu, prenosi Page Six.

Kao što znamo, Neeson je bio u braku s Natashom Richardson od 1994. do 2009. godine, kada je ona tragično preminula od epiduralnog hematoma nakon što je slučajno udarila glavom na skijanju. Zatim je glumac počeo izlaziti s Freyom St. Johnston, ali par se razišao nakon dvije godine.

Neeson već desetljeće nije bio ni s kim povezan u javnosti, ali otkrio je da je bio zaljubljen 2022. godine. "Volio sam Melbourne, volio sam našu australsku ekipu. Imali su sjajan smisao za humor. Jednom sam se sprijateljio i zaljubio dok sam bio tamo, ali ona je bila zauzeta", priznao je tada glumac, koji nije otkrio je li spomenuta žena bila kolegica na snimanju ili neko drugi.

Iako ne traži novu ljubav, ljubavi mu ne nedostaje jer većinu vremena provodi u poslu, čitanju ili gledanju filmova sa sinovima, Michaelom i Danielom. "Nevjerojatno sam sretan. Nikad, nikad to ne zaboravljam. Čak i na loš dan na filmskom setu, na primjer, uvijek se ugrizem i kažem: ‘Hajde, hajde. Nemam se na što žaliti.‘ I to je istina. Mislim da bi Natasha bila ponosna, nadam se", rekao je Neeson.