pogledajte ovo

Izašao je trailer za drugi dio posljednje sezone serije Corba Kai: Napetost dostiže vrhunac, kraj je pun iznenađenja

Velike vijesti za Miyagiverse: drugi dio šeste i posljednje sezone Cobra Kaija stiže 15. novembra.

Dok završetak 5. sezone i premijera 6. sezone prikazuju Dolinu u stanju mira, možete biti uvjereni da će nastati pukotine u krhkim odnosima, dok napetosti rastu, a ulozi dosežu dosad neviđene visine.

U drugom dijelu, koji stiže za manje od mjesec dana, Myagi-Do odlazi u Španiju na Sekai Taikai, gdje će se suočiti s novim izazovima i starim neprijateljima dok se bori da postane svjetski prvak. Pogledajte potpuno novi trailer za sljedećih pet epizoda za pregled onoga što slijedi.

Nastavite čitati u nastavku kako biste saznali sve ostalo što želite znati o posljednjoj sezoni.

Koji je datum izlaska 6. sezone Cobra Kai?

Prvi dio 6. sezone Cobra Kaia sada je dostupan. Premijera drugog dijela je 15. novembra. Treći i posljednji dio 6. sezone stiže 2025. Sve tri serije sastojat će se od po pet epizoda.

William Zabka, koji glumi Johnnyja Lawrencea, uspoređuje izdanje s filmskom trilogijom. “Ulozi su postavljeni na kraju prvih pet. Mislim da je to samo film, to je sjajan kraj koji bi molio za nastavak, koji nasreću dolazi za nekoliko mjeseci”, kaže Zabka za Tudum.

O čemu je Cobra Kai sezona 6?

Nakon što je Cobra Kai eliminiran iz Doline, naši senseiji i učenici moraju odlučiti hoće li se i kako natjecati u Sekai Taikaiju — svjetskom prvenstvu u karateu. "To podiže stvari na višu razinu", rekao je suvoditelj Hayden Schlossberg za Tudum o Sekai Taikaiju koji se nazire na horizontu nakon 5. sezone.

Svi likovi započinju sezonu usred novog početka. “Svi se osjećaju kao da je ovo poglavlje sada zatvoreno i možemo se veseliti zajedničkom radu na stvaranju najboljeg Sekai Taikai iskustva za naše studente”, rekao je Ralph Macchio, koji glumi Daniela LaRussoa, kaže za Tudum.

I naravno, Terry Silver (Thomas Ian Griffith) možda je poražen na kraju prošle sezone, ali ne zaboravite da je osnivač Cobra Kaija John Kreese (Martin Kove) ponovno u igri nakon što je lažirao svoju smrt i pobjegao iz zatvora. Šta je mogao planirati s novostečenom slobodom?

"Ima puno iznenađenja u 6. sezoni. Svidjet će vam se", navodi Kove.