pao s balkona

Policija ponovo pretražuje hotel u kojem je pjevač pronađen mrtav

Policajci u Argentini nastavljaju pretraživati ​​hotel u kojem je prošle sedmice Liam Payne pronađen mrtav, otkrivaju nove informacije.

Policajci su viđeni kako ulaze i izlaze iz hotela Casa Sur u Buenos Airesu i ispunjavaju papire.

Payne (31) 16. oktobra je pao s balkona na trećem spratu.

Toksikološki pregled tijela bivšeg pjevača grupe One Direction još nije završen, saopćile su argentinske vlasti, nakon što su se pojavili navodi da je kokain pronađen u njegovom tijelu.

Rezultati tog pregleda kao i histopatološki nalaz potrebni su prije nego što se tijelo može predati porodici, rekao je predstavnik lokalnog javnog tužilaštva pjevačevom ocu Geoffu Payneu koji je u Argentini.

Očekuje se da će ovi rezultati biti objavljeni tek za nekoliko sedmica.

Istražitelji su pronašli nešto što je izgledalo kao narkotici i alkohol, rasuto po razbijenim predmetima i namještaju u Payneovoj hotelskoj sobi. To je navelo javne tužitelje da sugeriraju da je u vrijeme pada doživio slom izazvan zloupotrenom supstanci.

Vlasti su rekle da je Payne mogao biti u stanju "polu ili potpune nesvijesti" kada je pao s hotelskog balkona.

Tragična vijest dolazi u trenutku kada je Payneova djevojka Kate Cassidy, s kojom je bio dvije godine, otkrila da se par planira vjenčati sljedeće godine.

Cassidy (25) bila je u Argentini s Payneom do dva dana prije njegove smrti.

Jučer je napisala u objavi na Instagramu sljedeće:

"Prije nekoliko sedmica sjedile smo vani jedne prekrasne večeri manifestirajući naš zajednički život.

Čuvam tvoju poruku, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je 'ja i Kate vjenčat ćemo se u roku od godinu/zaručeni i zauvijek 444'.

Liame, znam da ćemo zauvijek biti zajedno, ali ne na način na koji smo planirali. Uvijek ćeš biti uz mene. Dobila sam anđela čuvara."