marvel

Dr. Doom stiže u MCU na način na koji niko nije očekivao

Marvel Studios predstavio je uzbudljiv lik u Agatha All Along koji bi mogao imati vezu s Doctorom Doomom u MCU-u, savršeno objašnjavajući njegov nadolazeći debi.

Robert Downey Jr. je potvrdio da se pridružuje/vraća u MCU-u kao Doctor Doom na ovogodišnjem SDCC-u, koji će postati glavni antagonist Faze 6 Avengers: Doomsday i Secret Wars.

Međutim, moguće je da bi se Doktor Doom mogao prvi put pojaviti u MCU-u prije ovih crossover događaja, a Marvel Studios je možda već predstavio lika koji može otkriti kako.

Kao jednog od najistaknutijih i najmoćnijih Marvelovih superzlikovaca, debi Doctora Dooma u MCU-u vrlo je uzbudljiv, a bilo je mnogo nagađanja o tome kada bi se to moglo dogoditi. Dok neki vjeruju da bi Fantastična četvorka: Prvi koraci bilo odlično mjesto za predstavljanje Doktora Dooma, čini se da bi serija Agatha All Along Marvel Televisiona također mogla dovesti negativca u akciju uživo.

Predstavljanjem pretka jedne od strašnih vještica Agathe All Along, Marvel Studios bi mogao dobiti savršenu priliku da zadirkuju Doctora Dooma mnogo prije nego što je iko očekivao.

Iznenađujuće, moglo bi se utvrditi da je Doctor Doom povezan s Liliom Caldera, koja je debitirala u MCU u Agatha All Along. Lilia Calderu, koju glumi Patti LuPone, predstavljena je u Agatha All Along kao 450 godina stara sicilijanska vještica koja se specijalizirala za proricanje.

Ona je vrijedan član saveza Agathe Harkness i imala je ključnu ulogu u zaštiti Billyja Maximoffa, stavivši sigil na njega dok je još bio William Kaplan, iako se njezina prava važnost i moć tek trebaju vidjeti.