žele im se zahvaliti

Sjajan potez FK Igman: Besplatan ulaz na stadion u Konjicu za određene navijačke grupe, evo o čemu se radi

Fudbalski klub Igman iz Konjica je obavijestio javnost da će određene navijačke grupe "Horde zla", "Manijaci", "Red Army" i "Ultrasi" imati besplatan ulaz na gostujuću tribinu na "Gradskom stadionu" u ovom gradu.

Naime, u nedjelju će to biti "Horde zla" koje će bodriti Sarajevo na utakmici protiv Igmana, a isto se očekuje i za "Manijake", "Red Army" i "Ultrase".

“Grad Konjic i Fudbalski klub Igman još jednom izražavaju zahvalnost svim navijačkim grupama koje su organizovano učestvovale u otklanjanju posljedica prirodne nesreće koja je zadesila područja Grada Konjica, ali i ostale četiri općine. U vezi s navedenim, uz poziv da uvijek na prvom mjestu budu one osobine koje su iskazali svi dobronamjerni učesnici u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara na pogođenim područjima, sa zadovoljstvom obavještavamo članove navijačkih grupa da će vaši pripadnici koji organizovano dolaze na utakmice FK Igman imati besplatan ulaz nagostujuću tribinu na Gradskom stadionu u Konjicu”, navodi se na zvaničnoj stranici Igmana, pa dodaju:

“U nedjelju su to najvaterniji navijači FK Sarajevo Horde zla, a ova skromna gesta zahvalnosti će biti iskazana Željinim Manijacima (angažman na evakuaciji stanovništva i otklanjanju posljedica na području Grada Konjica), Veležovom Red Armyju (angažman na otklanjanju posljedica na području općine Jablanica) i navijačima Zrinjskom Ultrasima (dostavljanje pomoći na područje Grada Konjica).

Podsjetimo, utakmica između Igmana i Sarajeva igra se u nedjelju sa početkom od 13:00 sati na "Gradskom stadionu" u Konjicu. 

Standings provided by Sofascore