SEZONA CRVENOG TEPIHA

Zaboravila da obuče pantalone? Kim Kardashian izazvala senzaciju

Prošlog vikenda po četvrti put u Los Angelesu održana je gala akademija muzeja.

Sezona crvenog tepiha je ponovo otvorena: U Los Angelesu, Muzej filmske akademije po četvrti put je bio domaćin gala akcije prikupljanja sredstava. Događaj je namijenjen prikupljanju novca za muzej, gdje su, između ostalog, izložene Dorothyne crvene cipele iz " Čarobnjaka iz Oza " na izložbenom prostoru od skoro 5.000 kvadratnih metara. Vrhunci kolekcije su i lutka ajkule iz horor filma “Ralje” i pisaća mašina na kojoj je napisan scenarij za Hičkokov triler “Psiho”.

Kardashianke mnogi možda smatraju trash klanom, ali kada je moda u pitanju, one znaju svoj put - ili imaju najbolje stiliste pri ruci. I Kim Kardashian i Kylie Jenner izazvale su pometnju u vintage kreacijama Thierryja Muglera iz kolekcije proljeće/ljeto 1998. godine.

Međutim, Kim je dobila više od samo pohvale za tipičan Mugler korzet, ispod kojeg praktički nestaju pantalone, u kombinaciji sa bijelim mantilom. "Gdje je haljina?", upitao je neko na Twitteru. Druga osoba je primijetila: "Prestara je da bi tako hodala." A obožavatelj ju je podsjetio i na njenoj objavi na Instagramu: "Zaboravila si da obučeš haljinu."