WWIN LIGA BIH

Ivanković pred gostovanje kod Slobode: Moramo pokazati zašto smo prvi…

Trenutni lide tabele WWin lige Bosne i Hercegovine mostarski Zrinjski u seriji je od pet pobjeda, te u sjajnom raspoloženju čeka novo kolo prvenstva.

Naime, prema dosadašnjem dijelu sezone u 11. kolu bi Zrinjski trebao imati lagan posao kako bi ostao na vrhu, jer ga čeka gostovanje kod posljednje ekipe Slobode, ali trener Mario Ivanković je oprezan.

“Znamo da igramo protiv ekipe koja je u krizi rezultata i koja je posljednja, ali to nas ne smije zavarati. Znamo što nam je raditi i od prve minute moramo se postaviti kao favoriti, što i jesmo”, kazao je Ivanković.

U redovima "Plemića" vlada oprez i stoga što su zadnjih sezona u jesenskom dijelu znali gubiti od ekipa koje su bile posljednje i koje su kasnije ispale.

“Kod analize smo na to upozoravali. Igrači su svjesni toga da svaka utakmica nosi tri boda, bez obzira tko je protivnik, zato moramo u svakoj biti na maksimumu. Moramo pokazati zašto smo prvi i ako bude tako ne sumnjam u pobjedu”, dodao je Ivanković.

Trener Zrinjskog kaže da će i ovu utakmicu propustiti Ramić, a na poštedi je i Abdurahimi. No, Ivanković svejedno ima 27 igrača na raspolaganju, a može igrati samo 11.

“Imamo pozitivan niz i kada je tako onda olakšava izabrati prvih 11, uz male preinake. Naravno da je teško izabrati uvijek prvih 11, ali klupa nam je u zadnjim utakmicama donijela novu energiju i nadam se da će biti tako i sada. Na nama je da odlučimo koja će nam ekipa donijeti novu pobjedu”, zaključio je Ivanković, dodavši kako će umjesto Mašića u zadnji red Šunjić, a ostatak ekipe bit će sličan onom timu koji je završio utakmicu s Igmanom.

Podsjetimo, susret Slobode i Zrinjskog igra se u subotu od 16:00 sati.

Standings provided by Sofascore