novi problem

Ko dobija TikTok pratioce nakon razvoda?

Razlaz između Kat i Mikea Sticklera, kreatora popularnog TikToka, otkrio je nove složenosti razvoda u digitalnom svijetu.

Njihova najveća borba bila je podjela njihovog zajedničkog TikTok računa, koji je privlačio milijune pratitelja i donosio značajan prihod. U svijetu u kojem društvene mreže donose stvarnu financijsku korist, procjena vrijednosti takvih računa postaje sve važnija tema u brakorazvodnim parnicama.

Kat je uspjela zadržati kontrolu nad TikTok računom, što joj je omogućilo daljnji profesionalni razvoj i kupnju stana. U međuvremenu, Mike je završio s vođenjem manjeg YouTube kanala i odlučio nastaviti karijeru u prodaji. Ova situacija naglašava kako su društvene mreže postale ključni dio modernih odnosa, ne samo u smislu osobne promocije, već i kao vlasništvo koje se dijeli tijekom razvoda.

Prema influencerici Vivienne Tu, društveni mediji nisu samo platforma za zabavu, već i ozbiljan posao. Prije braka, Tu je svoje račune osigurala predbračnim ugovorom, svjesna vrijednosti koju oni nose u financijskom smislu, piše WSJ,