u svom stilu

Snoop Dogg otkrio da mu je žao svog ‘prijatelja’, kada je odbio 100 miliona dolara od OnlyFansa

Snoop Dogg otkrio je za čime jedino žali nakon što je odbio ponudu OnlyFansa od 100 miliona dolara, koja mu je suzila oči.

Da, dobro ste pročitali. Sam Snoop Doggy Dogg imao je apsolutno ogromnu ponudu od OnlyFansa.

Ne može se poreći da je reper 'Drop it Like it's Hot' imao svoj dio nasumičnih koncerata - od toga da je prevario mnoge od nas kada je 'ostavio dim' za vatru do oblačenja pune jahačke opreme na Olimpijskim igrama.

No čini se da mu je posao s web-stranicom za pretplatu na sadržaj bio predaleko. Pa, ne čini se sve, piše Ladbible.

53-godišnjak je već govorio o glasinama o ovoj ponudi, pri čemu je još u siječnju tijekom Instagram Livea otkrio da mu je OnlyFans dao ogroman iznos za stvaranje sadržaja.

A tijekom pojavljivanja u emisiji Watch What Happens Live s Andyjem Cohenom, Snoop je otvorio priču o svirci.

Gledatelj ga je pitao o cijeloj priči o tome kako je odmahivao glavom zbog miliona iz OnlyFansa, a reper je pojasnio: "Odbio sam 100 miliona dolara, da."

Ali onda se našalio: "Jedini dio koji žali zbog toga je moj prijatelj tamo dolje", dok je gledao dolje u sebe.

Dok su i voditelj i publika gledali Snoop, Cohen je upitao: "Jesi li 'prijatelju' želio biti izložen?" A duhovita muzička zvijezda je odgovorila: "Rekao je da bi 100 miliona dolara potrošio neoporezovanih."

Prema reperu, tipično platforma puna sadržaja za odrasle rekla mu je: "Mogao bi zaraditi oko 100 miliona dolara. Sve što moraš učiniti je izvući tu zahvalu."

Međutim, iako bi tako visoka megamilionska ponuda mogla biti prilično primamljiva, Snoop ju je odbio iz poštovanja prema svojoj ženi.

Reper je u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Shante Broadus od 1997. godine.