srbija

Novi skandal u komšiluku: Psovke, naguravanja i međusobni udarci protivničkih igrača obilježili još jedan fudbalski meč

Na stadionu Voždovca odigran je meč 13. kola Prve lige Srbije između domaćina i Vršca. Meč je završen bez golova, ali ne i bez nove drame u komšiluku.

Naime, u završnici susreta, došlo je do ozbiljnog incidenta, kada je veliki broj igrača i članova stručnog štaba oba tima uletio u teren, kako žuti i crveni kartoni nisu mogli da "smire strasti", viđena su odgurivanja, psovke, kao i međusobni udarci.

Sve je počelo nakon oštrog starta igrača Vršca, što je izazvalo burnu reakciju protivničkih fudbalera i trenera. I pored toga što je bilo pokušaja da se situacija smiri, uspjeha nije bilo. Sudija Predrag Simić pokušavao je kartonima da "umiri igrače", ali nije uspio.

Nakon nekoliko minuta dogovaranja, sudija Predrag Simić odlučio je da sankcioniše incident podjelom kartona. Igrač Vršca Igor Cejić, koji je bio na terenu dobio je direktan crveni karton, dok su i neki rezervisti kažnjeni zbog učestvovanja u tuči. Na kraju, zbog dva žuta kartona, trener gostiju Igor Savić morao je ranije da napusti teren, uputivši se prema svlačionici.