gaming

Monster Hunter Wild će biti dostupan za isprobavanje krajem ovog mjeseca

Monster Hunter Wild izlazi početkom iduće godine, no iz Capcoma su još ranije potvrdili kako ćemo spomenutu igru u više navrata moći isprobati prije samog njenog izlaska, a prvo globalno testiranje igre potvrđeno je već za idući tjedan.

Iz Capcoma su službeno najavili veliku otvorenu betu, koja će biti dostupna na svim raspoloživim platformama. Kako smo doznali, spomenutu igru će biti moguće isprobati u periodu od 1. do 4. novembra, dok će rani pristup beti, već od 29. oktobra, biti rezervirano za PS Plus pretplatnike.

Otvorena beta će nam omogućiti da kreiramo vlastitog lika i odigramo početak story kampanje sa tutorialima koji uključuje i lov na čudovište po imenu Chatacabra. Potom nas očekuje lov na još jedno čudovišta, Doshagumu, kao i slobodno istraživanje jedne regije i korištenje dvaju različitih oružja. Također, u beti će biti dostupno i multiplayer igranje sa cross-play podrškom za sve platforme. Na kraju, vrijedi naglasiti i to da će biti moguće prenijeti progres iz beta verzije u punu verziju kada ista bude dostupna.

Monster Hunter Wild je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti 28. februara iduće godine. Dok čekamo betu, tu je i novi trailer, pa bacite pogled.