PENELOPE CRUZ

Slavna glumica snimila intimne fotografije supruga Javiera Bardema, obožavatelji para su u transu

Španska glumica Penelope Cruz snimila je fotografije svog supruga Javiera Bardema za magazin Gentleman’s Journal, kojem je glumac dao intervju i obožavatelje ovog para bacila u trans.

Penelope Cruz okušala se u jednoj posve novoj ulozi – fotografa.

Javier Bardem se prepustio u ruke svoje supruge, svjestan da će pred njom biti najopušteniji i da će ona izvući najbolje iz njega. Snimajući svog supruga Penelope Cruz tako je otkrila neke nepoznate detalje iz privatnog života.

Na nekim fotografijama, koje su osvanule u magazinu Gentleman’s Journal, vidi se njegov goli torzo dok on zamišljeno gleda u pod, potom i njegova leđa pod tušem. Prizore iz njihovog doma kojima je do sada mogla svjedočiti jedino i isključivo ona sada je podijelila s ostatkom svijeta. I oduševila.

U intervjuu, koji je Javier Bardem dao za magazin Gentleman’s Journal, glumac se između ostaloga prisjetio početaka njihove veze. Slavni supružnici upoznali su se davne 1992. na setu filma ‘Šunka, šunka’.

Penelope je tada imala 18, a Bardem 23 godine. No, hemija se dogodila tek kada su se ponovno našli na zajedničkom projektu – ‘Vicky Cristina Barcelona’.

Glumački par u braku je od 2010. godine, a roditelji su 12-godišnjeg sina Lea i 10-godišnje kćerke Lune.