Sport

Zeljković potvrdio novog napadača u Borcu, čekaju se samo papiri

Borac trenutno obavlja glavni dio priprema na slovenačkom Bledu, a tamo bi se ekipi šampiona BiH uskoro trebalo priključiti novo pojačanje.

Kako je otkrio član Uprave FK Borac Bogoljub Zeljković, napadač, čije ime nije želio reći, će na Bled stići za dan ili dva.

“Sigurno je da će u narednih dan-dva doći novi napadač. Čekamo da se završe pojedinosti oko raskida ugovora i u najskorijem periodu čekamo potpis i njegov dolazak na Bled. Oko ostalih pojačanja nećemo da žurimo. Mislim da imamo korektan roster što smo pokazali i protiv Mure, tako da nećemo da žurimo i reagovaćemo ako pronađemo nešto zaista top. Poslije razgovora sa trenerom Maksimovićem i analize dosadašnjeg toka priprema, vidjećemo šta nam je to još potrebno jer ne želimo bespotrebno da dovodimo igrače ‘na broj’”, istakao je Zeljković, a prenosi Mondo.

Jučer je Borac u prijateljskom meču nadigrao ekipu Mure i slavio sa 1:0, a Zeljković je pohvalio ekipu.

“Želim ovom prilikom da pohvalim igrače, kao i stručni štab. Zaista su pokazali da smo jedna ozbiljna ekipa, a najbitnije je da su igrači, kao i oni mladi koji su dobili šansu, pokazali da imaju kvalitet i talenat.U prvom poluvremenu smo dominirali, u drugom je došlo do umora, a i vrijeme je bilo teško za igru, temperatura je bila 35 stepeni. Zaista me raduje prvo poluvrijeme u kojem smo mogli da postignemo još golova, ali su noge teške od priprema. U drugom poluvremenu su zaigrali mladi igrači koji su opravdali ukazano povjerenje”, rekao je Zeljković.